14 Ocak 2013 Pazartesi

Alışveriş

                                                                  Selam Kızlar!

Bugün bir hışımla giyinip, Marmara Park'a gittim. Hep alacağım, alacağım dediğim ürünlerin hepsini aldım. Sinirlerim bir haftadır çok bozuk ve biraz rahatladım. 
Şu anda çok bilinçsiz ve yarım saatte bitirdiğim alışverişimden iyi ürünlerle çıkmışım gibi hissediyorum.
Victoria Secret losyonlarını neden aldım bilmiyorum. Fiyatının ucuzluğuna kapılmış olabilirim. Sargı ve koku alamadığım burnumla seçtim bunları düşünün nasıl bir ruh halindeymişim. 3'ü 50 liraydı.

Sephora'dan milyonlarca pudram olmasına ragmen pudra, ruj, temizleyici, far, yüz temizleme fırçası, göz kalemi, lip balm ve yeni estetikli olan burnum için kulak çubuğu aldım nedeni de artık peçeteyle temizleyemiyorum ve içindekiler bitse de kutusu her daim yanımda yeni temizleyicilerle benimle olmalı.

Yves Rocher'den roll on aldım ama bana söyler misiniz? Kıyafetler de leke bırakıyor mu ?

Gratisten the balm renkli nemlendirici, maybelline jel eyeliner ( sürdüğüm anda bayıldım. yarın yazısı blogta!), setli parlatıcı ve şu aşağıda gördüğünüz müthiş makyaj çantasını aldım. Her hafta annemlerin yanına geldiğim için organizatörlü bir çantaya ihtiyaçım vardı.


13 yorum:

  1. ayy o makyaj çantasına bayıldımmm :))ne kadara aldın ttlm :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir alışveriş olmuş,güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. o çantaya bayıldım bayıldımm ne kadara aldın canm iyi günlerde kullan burada:)

    YanıtlaSil
  4. Pekbilmiş, ya yanlış hatırlamıyorsam 20-22 lira civarıydıı :)
    Tuğçe, çok teşekkürler, sinirle yapıldı ama galiba yarar ürünler almışımm
    Merve, 20-22 arası :) sağoll kuzum çok kullanışlı bir çanta şimdiden doldurdumda doldurdum içinii

    YanıtlaSil
  5. amanınnn ama burda yok kine gratis :s güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  6. cnmm bayıldım alıişverişine çok mantıklı ürünler seçmişsin. Merak ettiğim sephora yuz temızleme köpüğünde indirinm var mıydı?

    YanıtlaSil
  7. Wuuu maşallah baya şey almışsıın =) Güzel günlerde kullan =)

    http://ebru504.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. 2007 yılında bende burun estetiği ameliyatı oldum o yüzden şu an kulak çubuğu ile arandaki bağı anlayabiliyorum ;) balm shelter bana iyi gelmedi ama benim cildimin çok hassas olması etkendi sanırım.. Umarım sen seversin güle güle kullan ve sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) şimdiden en iyi arkadaşım oldu. burnumun dışı kaşınınca bile onla kaşıyorum nasıl yumuşak yumuşak benimle ilgileniyorr :)))))
      Ay benim cildim de canı ne zaman isterse hassaslaşıyor, ne zaman isterse cool takılıyor :) Elimde ki fondötenim bitsin başlayıp göreceğim :)

      Sil
  9. güle güle kullanın :) vs losyonlar harika bende geçen gün aldım ve aşık oldum onlara başkada losyon tanımıyorum artık çok memnun kalıcaksınız bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aslında başka istiyordum ama indirimleri bitmişti. Kısmet bundan yanaymış :) elimde ki losyon stoklarım bitsin biraz hemen başlayacağım:))

      Sil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)