28 Ocak 2013 Pazartesi

City Color Far

Selam Kızlar!
Bugün sizlere Gratis Mağazaların da satılan City Color farını tanıtacağım. Bu far 2.75 lira gibi bir fiyata sahip. Bence fiyatına göre performansı çok iyi. Tabi şunu da söylemek gerekir ki günlük ve hafif makyajlar için performansı iyi.Belki gece makyajların da yeteri kadar koyu bir renk vermeyebilir.

Ben sağda gördüğünüz paleti tercih ettim. Pembe ve sarı tonlarında ki farları göz kapağıma günlük olarak uygularım. Bir de eyeliner çektim mi günlük makyajım tamamlanır. Diğer tonları da acilen akşam dışarı çıkmak durumunda kalırsam hemen bir gölgeyle makyajımı tamamlarım. Benim fazla far paletim yoktur. Sephora'dan aldığım sette 98 tane far var ve daha fazla far almak gereksiz geldiği için günlük farlarımı tek olarak alırım.( Beyaz ve krem tonları olarak) Bu far paletini de makyaj çantamda seve seve taşıyacağım. 
Öncelikle belirtmeliyim ki parmağımla uyguladığım için fazla renk alamadım çünkü tırnaklarımın farları çizeceğini düşündüm. Bir baz ve kaliteli fırçayla daha iyi sonuçlar almak mümkün.
Ürünün renk tanıtımı için;
En kısa sürede gözümde hem günlük, hem de gölgeli makyajı bu paletle göstereceğim.
Bu kadar fiyata bu kadar performans kesinlikle tavsiye ediyorum.



3 yorum:

  1. Renkler güzelmiş fiyatı da acayip uygun.Benimde kocaman far paletim var ama günlük kullanım için ideal değil.Bu minik paletler tam çanta da taşımalık :)

    YanıtlaSil
  2. bu küçücük far sevimliliğinden bile alınabilir.

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)