25 Ocak 2013 Cuma

Essence -Silky Touch Allık-

Selam Kızlar!

 Bugün size Essence'nin pembe ve turuncu tonlarının karışımın da olan allığı tanıtacağım. Ben bu allığı fazla kullanmıyorum. Çok fazla da kalıcı değil benim tenimde. Yalnız Essence'nin her ürünün de Talc var mı ? Bunun arkasında ki yazıyı kopardığım da içindekiler kısmında Talc yazısını görünce şaşırdım.



Elime uyguladığım da hem açık hem de koyu olarak uyguladım. Bu tonlar da allık sevenler için hoş ama bence Essence'den allık alacağıma, The Balm indiriminden allık alınması kesinlikle daha mantıklı. Bu tonlar da allık arayanlar ve Essence'nin ürünlerini çok sevenler şans verebilirler.

Yanağıma uyguladığım da böyle bir görüntü çıktı. Yüzümde de burada tanıttığım Essence köpük fondöten var. Köpük fondötenine bayıldım fakat allığını sevemedim. 
                                                                    Sizler seviyor musunuz?

11 yorum:

  1. köpük fondoten benimde favorım :) Çok tatlı bi rengi varmış allığın yakışmış :) güzel günlerde kullan tatlımm :)

    YanıtlaSil
  2. makyajın çok hoş olmuş. hanı sen fondöten sürmuyordun cnm :) noldu yaşlanma korkularına :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok kuzum şimdi ameliyatlıyım yüzümün kusurlarını ameliyat izleri için kullanıyorum. Ama bu normal fondöten gibi değil, bildiğin pudra :)))

      Sil
  3. Rengi çok hoşmuş sana da çok yakışmış canım güle güle kullan. Talc var ama altına fondöten kullanmadan allığı kullanmazsan sıkıntı olmaz. Köpük fondöteni benim de favorim ama rengini yanlış almışım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimki de yanlış :) Ama bu fondöten de rengi tutturmak çok zor ya :/

      Sil
    2. Renk seçeneği çok kısıtlı ve pembe alt tonlu olan da var o yüzden sıkıntılı maalesef.

      Sil
    3. kesinlikle ama güzel bir ürün, ne fondöten ne pudra :))

      Sil
  4. ala ala bu allıktan bende de var turuncu alttonlu duruyor açık tenli olduğum için sanırım.Fondötene gelince merak etmeyin cildi yaşlandırmaz dış etkenlerden (hava kirliliği egzoz trafik vsden) cildin yüzeyinde katman olduğu için korur makyajınızı temizleyip uyursanız bir sorun olmaz ama silmezseniz cilt nefes almaz işte ozaman sorun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. numarasının aynı olduğuna emin misin ? çünkü turuncu alttonlu olan da var :) aslında içinde biraz da turunculuk var ama yoğunluk pembe :)

      Verdiğiniz bilgi içinde teşekkürler :))

      Sil
  5. Essence'nin talk içeriyor olması cidden kötü. sonuçta b; Kola markaya göre daha uygun fiyatlara sahip. Tanıtımlarının devamını bekliyorum:)

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)