28 Ocak 2013 Pazartesi

Essence Soft Touch Mousse Köpük Fondöten


Selam Kızlar!

Bugün sizlere Essence Soft Touch Mousse Köpük Fondötenini tanıtacağım. Ben günlük hayatım da pudra kullanıyorum. Nemlendiriciyle pudranın birleşmesin de oluşan görüntüden hoşlanıyorum. 


Essence'nin bu ürününe bayıldım. Hatta daha açık tonunu stoklamıştım. 12 lira gibi bir fiyatı vardı. Görüldüğü üzere çok az kaldı ve bir süre sonra bitenler postunda görebiliriz. Fırça ile uygulama yapıyorum. Fırçayı içine koyup biraz alıp, yüzüme uyguluyorum.
Suratıma uyguladığım da suratım da hiç birşey yokmuş gibi hissediyorum. Yapısını seviyorum fakat bazen sivilcelenme yaşıyorum bundan dolayı mı bilemiyorum. İlerleyen zamanlar da suratımda parlama kesinlikle yapmıyor. Kısacası bittikçe alacağım üründür kendisi.



Elimde uygulanmış halini göreceksiniz ilerleyen zamanlarda tenim de de göstereceğim. Üst tarafta biraz dağıtmadan bıraktım. Ürünü elimizle dağıttığımız da gördüğünüz gibi oldukça açılıyor ama gene de ben yazın aldığım için yüzüme koyu geliyor. Üzerine açık pudra uygulayınca herşey orantılanıyor.



10 yorum:

  1. Yaşasın köpük fondötenler;) çok severim ben köpük fondöten kullanmayı essence alıcam elimdeki marka bitince sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çokk memnyun kalırsınız. Pamuk gibi suratınızda hiç birşey yok gibii :))

      Sil
  2. Ben de aldım bu fondötenden ama açık rengini almışım koyu renkle karıştırıp kullanıyorum. Mükemmel bir ürün cidden. Gratis şehrime açılsın tenime uygun rengini anında kapacağım :) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de koyu almıştım. Açığını hemen stokladım biter falan diye. Fondöten çok zararlı geliyor bana. Bu masumcuk :))

      Sil
    2. Canım ben senden cok cok az acık olabilirim.Sence hangi rengi almalıyım?Ben 04 diye düşündüm ama?İnternetten sipariş edicem burda Gratis yok da :s Yardımcı olun kızlar noluur :*

      Sil
  3. peki en açık renginin numarasını biliyormusunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 tane var. Galiba 02 mat sand en açığı olabilir. Ben öyle aldığımı hatırlıyorum ama tam emin değilim yanlış bilgide vermek istemiyorum. Ama Essence standına uğrarsanız 4 rengin 2si koyu, 2si açık :)

      Sil
  4. Merhabalar..
    Bu fondöteni Rossman'da denemiştim ve dokusunu çok beğenmiştim ama su bazlı bir ürün almayı düşündüğüm için bırakmıştım,pişmanım :) Merak ettiğim ürünlerin yorumlarını buldum blogunda,çok beğendim..
    Ben de beklerim: http://witchinpurpleplanet.blogspot.com
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) yorumun beni çok mutlu etti.
      keisnlikle tavsiye ederim. Memnun kalırsın:)

      Sil
  5. Özünin makyaj böcüsü; Kuzum 01 mat sand bana tam oldu! :)

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)