22 Ocak 2013 Salı

Flormar AQUA stay-on Fondöten ve Flormar Stick Kapatıcı

Selam Kızlar!
Bugün uyanır uyanmaz hemen dışarı çıkacağım için uyanık şiş gözlerle makyaj yaptım. Flormar'ın severek kullandığım ürünlerini tanıtmak istedim. Ben bu stick kapatıcı ve fondöteni Flormar'ın yaptığı indirimlerle ya da bir ürün alana diğer ürün bedava kampanyalarıyla hediye olarak aldım. Yani çok uygun fiyatlarla sahip oldum :)
Şuan da benim gözlerim de ameliyattan dolayı ya kalıcı ya da geçici morluklar oluştu. Umarım geçerler! Tabi ki yüzüm halen sivilcelerle de kaplı. 10 gün bandajlı kaldığı için siyah noktalarım ve gözeneklerim çok açıldı. Fondöten kullanmaktan nefret ederim normalde ama şu anda kullanmak zorundayım. 
Makyajsız halim aşağıda ki gibi morluklarım sarılıklarla birleşmiş biraz değişik. Yüzümün tonu boynumdan da anlayacağınız gibi biraz açıktır. Her ne kadar fondöteni yüzümde denesem de asla tutturamıyorum. 


Bu da makyajlı hali;
Gözlerim şiş çünkü yeni uyandım bu postu yazıp çıkıyorum.  Ben kapatıcılığını çok beğendim. Morluklarımı kapatmakta da başarılı. Kısacası ben bu fondöteni ve stick kapatıcıyı çok beğendim ya siz?


Fondöten numarası : 02
Stick kapatıcı: S-07

4 yorum:

  1. guzel kapatmis cok begendim tonu da iyi tutturmussun :)

    YanıtlaSil
  2. yuzunde ne olursa olsun çok guzel gülümsemişsin cnm:) en güzel duran şey gülümsemek!

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)