3 Ocak 2014 Cuma

Nivea AQUA Sensation Canlandırıcı Temizleme Jeli

Selam!
Uzun zaman sonra bloguma post giriyorum. Bunun nedeni okulumun bitmeyen vize, quiz ve final haftası. İnanabiliyor musunuz ? Okul açıldığından beri sadece 2 hafta quizsiz, vizesiz geçti. :( Bu yoğunlukla gerçekten post yazamıyorum.



Hemen ürünümüze geçelim, kış mevsimine geçiş yaptığımız gibi cilt bakım ürünlerimi değiştirdim. Bu mevsimde daha rahatlatıcı, cildimi nemlendirecek ürünleri tercih ediyorum.

Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Temizleme Jeli'ni ben eve gelir gelmez makyajımı temizlemek için kullanıyorum. 
Sonuçlara bir de benim gözümden bakalım ;



*Jel formunu seviyorum, içerisinde ki tanecikler patlıyor fakat bunun için iyice bastırmak gerekiyor. Tanecikler oldukça büyük, suratımda o yuvarlak topikleri hissediyorum.

*Makyaj temizleme işi açıkçası fazla iyi yapamıyor. Bir kere temizledikten sonra az miktar alıp ılık su ile tekrar üzerinden geçiyorum. O zaman tam sonuç veriyor.

*Göz makyajını da suya dayanıklı olmayan ürünlerde sonuç başarılı fakat diğer türlü biraz zahmet gerektiriyor.

*En sevmediğim özelliği; CİLDİ KURUTMASI. Zaten kışın bu özellikten kaçmaya çalışırken pat diye bu temizleyiciye düştüm.

Aşırı derece de kurutma özelliği var. Hemen ardından güzelce nemlendirilmesi gerekiyor.

*Kapak formu hoş, kokusu rahatsız edici değil.

Ben Sonbahar'da Watsons indiriminde almıştım. Aldığım da 10 lira civarlarında bir fiyata aldım. Bir daha almayacağım. Yeni ürünlere geçiş yapmak gerekiyor.




Süslü Günlüğüm Size Işıltı Getirsin.

2 yorum:

  1. tam tersi ben de bayıldım bu temizleyici jele:) benim yüzümü hiç kurutmuyor,nemli bir his bırakıyor ve bugüne kadar en severek kullandığım jellerden biri oldu,beğenmemene üzüldüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün tekrar baktım ama yok kurutuyor ;( belki yaza tekrar denerim :(

      Sil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)