12 Kasım 2012 Pazartesi

Bioderma Sensibio Eye

Selam




Yaşım için göz kremleri kullanmayı aslında uygun görmüyordum. Genelde göz kremlerinin de kırışıklık önleyici etkili. Bende hiç almak istemiyordum kırışıklık önleyici kremleri fakat bioderma'nın sensibio eye kullanana kadar. Tam aradığım nemlendiriciyi buldum gözüm için. Sabahları ve akşamları çok az sürüp yediriyorum. Günlük makyajım da da göz altıma elimden geldiğince bir şey sürmemeye çalışıyorum. Bu konuda çok takıntılı oldum. Sanki sürdükçe kırışıklıklarım olucakmış gibi geliyo..


Sonuç olarak;
Ben bu kremi, bioderma h20 ile tahminen 50 lira gibi bir fiyata almıştım. Kesinlikle çok uygundu ve tekrar tekrar alıcağım bir göz kremi.
Kesinlikle kırışık önleyici değil, sadece çok güzel nemlendirici. Uzun kullanımlar sonunda göz altı morluklarına da etkisi olduğu söyleniyor.

Sizin de önerileriniz var mı ? 18-25 yaş arası göz kremleri için.

16 yorum:

  1. peki bioderma göz altınızda yağ bezesi yaptı mı ?

    YanıtlaSil
  2. Önceden bebak göz temizleyicisini kullanmıştım . O yapmıştı ama biodermada böle birşey hissetmedim. Her cilt farklıdır bunu da unutmamak gerekir. Bebaktan çoğu kişi memnunken ben kalamamıştım.
    Ama bunda daha böle sorunla karşılaşmadım. sürdüğünde hemen emiliyor yağlı bir his kalmıyor :)

    YanıtlaSil
  3. bu kreme bukaDar cok para verılmez bence fazla tabı zengınsen başka ama daha uygun olanlarını kulabılırsın neutrogena gıbı rıval de loop gibi guzel urunlerdır onlarda.

    YanıtlaSil
  4. Tabi ki çok zengin değilim ve öğrenciyim :) kullanıp memnun kaldıysan araştırıp alabilirim tam adlarını söyler misin ?

    YanıtlaSil
  5. ve de H20 ile aldığım için bence uygun fiyata geldi ondan bütçemi sarsmadı. :)

    YanıtlaSil
  6. :))yani dedim bu kadar pahalı herkez alamayabiliyor sonuçda ben uygun olan yazılara markalara bakıyorum genelde parası olanda zengın olanda vıch gibi dr.murad gibi este gibi yazılara bakar ..Neutrogena Radiance Boost Eye Cream bu ve Rival de Loop Göz Kremi bunlardan herkez memnun geenlde bende memnun kaldım yaş genş oldugu ıcın nemlendirme amaçlı yetiyor ve artıyor bilem :)

    YanıtlaSil
  7. Benim goz altinda yag bezelerim oldugu icin bu urunun yorumlari iyi diye aldim :) eh kart ile taksitlendirme olunca pahali urunlerde alinabiliyor :) kremi arastirip elimdeki bitince alicam cok sagol :)

    YanıtlaSil
  8. iyi olmuş öyleyse yoksa çalışmıyoruz ailemiz ne kadarda varlıklı zengin olsa verilen paraya acıyorum ben bilkentli havalı kızlar gibi harvurup harman savurmamak lazım diye düşünüyorum....
    herzaman canım nedemek bilgilendirdiysem ne mutlu bana:)

    YanıtlaSil
  9. konu nerden nereye gelmiş adsız sayesinde :) benim size önerim Bioderma La roche posay gibi kaliteyi uygun fiyata alabileceğiniz dermokozmetik markalar.Neoutrogena göz altında yağ bezesi yapıyor bir sabah kalktığınızda sinirleriniz tepenizde uyanıyorsunuz.O yüzden cildinizi riske atmayın biraz para biriktirip gayet rahatça o bioderma gibi markalar alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  10. ayrıca "itsbeauty forum" "kadınlar kulübü forum" gibi forumlarda bizim gibi bir sürü bayan ürünlerdeki deneyimlerini paylaşıyorlar artıları eksileriyle.

    YanıtlaSil
  11. Ceyda, yağ bezeleri en büyük korkum :/ forumlar da en büyük kurtarıcım hep onlara danışıyorum zatenn :))

    YanıtlaSil
  12. bencede en iyisi dermokozmetik cilt bu kumaş değilki cildimiz bizim için çok değerli bnde en kısa zamanda bu kremden alıcam.cilt için paraya acımayın bnce ben süslü püslüye katılıyorum.en iyisini yapıyosun.

    YanıtlaSil
  13. A-aa bende krem arıyordum. :)
    Bunu bir değerlendiriyim bari.Benimde göz kapağımda yağ bezesi çıkıyor,her şeyden korkuyorum gerçekten. :(

    tekaska.blogspot.com :**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yag bezesinden yana sorunun olmasin cikarmiyor :) ama ben baska urunleri deneyecegim :)

      Sil
  14. Ben de yeni başladım bugün:) h20 ile aldım dediğin fiyata.Gözaltlarım cok kuruyordu concealer sürünce feci duruyordu hayal edersin mutlaka:) bugün cok memnunum oldukca nemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baz olarak mukemmel bir urun:) uygun fiyata da bulunca kacirmamak gerekiyor :)

      Sil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)