15 Kasım 2012 Perşembe

ELCA alışverişim - MAC ve CLINIQUE

                                                            Selam Kızlar :)

Bugün mecidiyeköy'e gitmemiz lazımdı annemle ve gitmişken Elca'ya uğramamazlık olmaz diye Elca'ya gittik. Zaten bloglarda okuduğum için çok büyük bir yer beklemiyordum hiç hayal kırıklığına uğramadım bu yüzden. Girer girmez Bobbi Brown standı karşılıyor.  Fiyatlarıyla birlikte aldıklarımı yazıcam artık siz karar verin uygun mu değil mi diye :)

                                                   Aldıklarımın aile fotoğrafı :)



 Annem kendisine Clinique'nin koruma faktörlü fondötenini aldı.
        Orda tester için 2 tane açılmış ürün vardı. 01 ve 02 olarak anneme denedik 1 numara güzel durdu. Sonra bende alsam mı almasam mı diye çok kararsız kaldım ama vazgeçtim. Biodermanın ürününü bitirmeliyim diye düşündüm ve fondöten çok kullanan biri olmadığımdan vazgeçtim.


Ürün o kadar dolu ki inanılmaz derece de yumuşak bir şekilde dokunsan bile hemen fışkırıyor ve tüm yüze uygulamak için tüm yüze 3 ya da 4 küçük nokta yeter yapısı yoğun.

30 lira benim aldığım fiyat. Clinique'nin sitesin de 24 dolar yaklaşık 40-45 arası. Türkiye sitelerin de ise 79-85 arası değişiyor. Yani çok kazançlı bir alışveriş oldu bu ürün için :)






2. olarak ben kendime allık aldım ve çok memnunum. Daha koyusunu alıcaktım bir an bulamadım ama bunu deneyince hemen aldım.  Çok tatlı parıltılı hafif bronz bir allık yakında görsellerini gösteririm ilgilenirseniz.
 Rengi 101 AGLOW
İçini açtığımızda kendi koruma kağıdı vardı görmenizi istedim ve fırçası müthiş. Başka fırçayla süreceğimi düşünmüyorum.




Ben bu allığı 50liraya aldım ve son kuruşuna kadar değer diye düşünüyorum. Kendi sitesin de 21dolara yaklaşık 40-45 arasında. Türkiye de  ki internet sitelerinde baktığımda 80-85 arası genelde :)








Sıra da rujlarım var :) Ben normalde  parlatıcı kullanan biri değilim. Saçlarımın yapışması, sürekli parlatıcı yeme isteyinden dolayı almaktan kaçınırım ama dayanamadım. Seçenek fazla yoktu. İlk gördüğümde hiç biriyle ilgilenmedim ama dudağa sürünce hayran kaldım.











Yanılmıyorsam mavi alt tonlu ama dudakta şeffaf ve hafif renkli duran; BOREALİS.
Şeker pembesi; Saint germain.
Parıldak şeffaf ve müthiş kokulu; She-Zam.
Sonra tekrar bakarım:)

Rujların fiyatlarını tam bilmiyorum ama 10-15 arasında değişiyor. Mac için en pahalı ruj 15liraydı fakat 3lü ya da 4lü set biraz daha pahalıydı hatırlayamadım:)

Renklerini en kısa zamanda göstereceğim.

Elca için ayrıca nasıl gideceğinizi yazabilirim ilgilenen olursa. Çalışanların dediğine göre bayağı ürün gelmiş. Mac'te cilt ürünleri gelmiyormuş. Clinique v Bobbi Brown oldukça boldu..

7 yorum:

  1. Hayırlı olsun:) İstanbulda yaşasam herhalde kendimi kaybedebilirdim bu kadar uygun fiyatlı satış yapan bi yerde:/

    YanıtlaSil
  2. Yolun düşerse kesin uğra çokta kolay :)) İndirim sitelerinde satılanlardan da ucuz. Aslında ben clinique'nin sitesine baktım orda daha da ucuz ama gelir mi gelmez mi bilemedim :/

    YanıtlaSil
  3. fondöteni 30 tlye mi aldın ? Aaaa şaka gibi yaaa :(((
    Nerdeyse yarısından az sahip olmuşsun tüm ürünlere...
    Peki Clinique anti blemish fondöten var mıydı orda tatlım ?

    YanıtlaSil
  4. O kadar çok ürüne baktım ki vardı diye hatırlıyorum ama olmayadabilir :)

    YanıtlaSil
  5. Elca dan bende clınq fondötenı aldm ancak pişman oldum. Meğerse yüzünde ağır yara izlerı vs. olanlar için yapılmış. yapısı oldukça yoğn cilt yorucak cinsten :S

    YanıtlaSil
  6. Evet bu budur diye yazilmadiginda boyle sorunlar olabiliyor :( dikkatli okumak lazim. Ama senin fondotenin su an en cok tercih edilenidir:)

    YanıtlaSil
  7. Marvelous, what a blog it is! This web site gives helpful data
    to us, keep it up.
    My homepage :: cozafilm.home.pl

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)