24 Aralık 2012 Pazartesi

Aralık Ayı Biten Ürünler

                                                               Selam Kızlar :)

Bugün sizlere Aralık ayında biten ürünlerimi göstermek istedim. Resmin netliği için özür diliyorum. Her hafta fotoğraf makinemi getireceğim diyorum ama unutuyorum. :/
                                        

1-Olay Gentle Cleansers Canlandırıcı Tonik: Bence en ufak bir etkisi yok. Hiç bir şekilde önermiyorum. Belki başka ürünleri denenebilir ama bu ürünü bir daha almam.
2-L'oreal Triple Active Day: Her sabah yüzüme uyguladığım halde 2 aydan fazla süre dayandı. Tekrar alınabilir hoş bir üründü.
3- Rexona Deodarant: Rexona'nın deodarantlarına bayılıyorum. Gerçekten Fresh bir kokusu oluyor. Elimde ki ürünleri bitirdikten sonra tekrar başlayacağım.
4- Dalan Dolive Zeytinyağı Özlü Krem: Çantam da bulunan kremciğim. Stoklamışım severek kullanıyorum kokusuda temiz bir his uyandırıyor.
5- Acnelyse Krem: Tek tük çıkan sivilcelerime uyguluyorum. Yenisi yerini aldı bile.
6-Essence Göz Kalemi: Bu kadar kalıcı göz kalemi olamaz. Şu sıralar eyeliner kullanmıyorsam sebebi Essence ürünlerinin kalıcılığı.
7-Avon SuperShock Maskara: Yazısı burada. Asla almam.

Benim biten ürünlerim bunlar. Peki ya bu ürünlerden kullanıpta, beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz var mı ?

4 yorum:

  1. avon supershock 2 sene önce kullanmıştım sanırım o ilk serisiydi ve çok memnun kalmıştım ondan sonra oriflame den aldığım bir rimeli 1 senedir kullanıyorum çok çok memnunum. Rexona deodorantlar benimde tek favorimdir,ve özellikle niveanın hiçbir ürününü beğenmiyorum deodorantları gibi.Güle güle bitir geri kalanları da yenileri gelsin :) bende bir bitenler postu hazırlıyorum akşama.

    YanıtlaSil
  2. merhaba blogunu yeni keşfettim
    üyenim=)
    ben de beklerim bloguma
    sevgiler=)

    YanıtlaSil
  3. Meriç, Pastelin pembe kaplı bir rimeli var öneririm ;). Rexona benim de vazgeçilmezim ama sarı lekeler de olmasa çok memnun olacağım!

    YanıtlaSil
  4. acnelseyı arkadasım kullanmısdı ordan bılıyorum etKılı bır krem ama surdugu yerı soyarak gıdıyormuş sıvılce ve ızlerı ...
    essence goz kalemını merak edıyordum akma yapmıyorSa almak ısdıyorum bende...
    bıten urunlerının devamı gelır keyıfle okuruz gene ınsallah ...
    svgılEr...

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)