2 Aralık 2012 Pazar

Kozmetik Dünyam

                                                              Selam Kızlar :)

Bugün sizlere evimi taşımışken tüm ürünlerimi nasıl yerleştirdiğimi göstermek istedim. Öğrenci olduğum için eşyalarımın bir kısmı burada, diğer kısımları diğer evdedir.

İlk olarak makyaj malzemelerimi nasıl yerleştirdiğimi göstermek istedim. Elimden geldiğince en çok kullandığım ürünler yanımda.

Not: Bol görsellidir.






Bu annemin boyadığı ahşap bir masa ve aldım ben makyaj masası yaptım.
Bu kutuyu da annem yaptı içi çok geniş herşey elimin altında olsun diye bu kutuya yerleştirdim.Ne kadar az makyaj malzemem var dimi :( Evdekilerin daha bir çoğunu açmadım bile ve ek olarak hiç açmadığım ürünler de var. Ve hiç birisi bitmiyor. Bitsede yenilenseler. 

Bu sepete göz kalemlerimi ve dudak kalemlerini koydum. Herhalde hiç bitiremediğim tek ürün göz ve dudak kalemi :)

Masanın iç gözünde rujlarım, makyaj süngerlerim bazı farlarım fondötenlerim var.
 Ben günlük hayatta sadece beyaz ve krem tonunda far kullanıyorum. Diğer farlarımı da onun için set halinde geçen sene Sephora'dan aldığım bu paletle tamamladım. İçi açıldığında rujlar, allıklar ve eyelinerlar çıkıyor. İsterseniz tanıtımını yapabilirim. Bu da makyaj masamın en altında duruyor. 

_____________

 İkinci olarak parfüm, oje ve ıvırzıvır dolabım;













 Bu siyah çekmeceli dolapta, alıp daha kullanmadığım makyaj malzemelerim, ojelerim saklı. Üstünde de parfümlerim ve kutuların içinde takılarım var. Bi bu kadar parfüm de evde var. Hepsini derleyip sizlere tanıtmak istiyorum ama o kadar çoklar ki tahminen 20'e yakın parfümüm var. Ojelerim de en son 200'e yaklaşmıştı. Arkadaşlarıma, kuaföre falan götürdüm. Halen çok geliyor. 

                                               ______________________

Ve son olarak banyomun en sevdiğim yeri cilt ve vücut ürünlerim.

 Burası da banyomun bir köşesi. Banyom da dolap yok ve çok üzülüyorum. Annem de bana böyle bir çözüm önerdi kabul ettim. Ama hep yerlerinden çıkıyor çekmeceler. 




Normal de bu kaşıklık gibi kullanılan demir parçasını da lavabomun üstüne taktım. Her gün kullandığım cilt ürünlerim var. Bitsinler diye dua ediyorum. Stoklarımda bir takım cilt ürünü daha var sonra başka ürünler almak istiyorum.

3 yorum:

  1. Çok düzenlisiin maşallah =)
    Herşy yerli yerinde bencee ♥

    YanıtlaSil
  2. evın heryerındee bırsey var gıbı kız her odada bır cekmecE ayy gırdıkce makyaj yapıormussun dusunsene DD kozmedıkk delisi gibi :D

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)