28 Şubat 2013 Perşembe

The Balm Allık- Frat Boy-


                                                                       Selam!

Benim canım arkadaşım PekBilmiş'in bloguna konuk yazar olmuştum orada tanıtmıştım allığı. Allık koleksiyonu benim blogumda da tam bulsun diye buraya da yazıyorum.




 Bu allıklara ben daha ocak ayı gibi sahip oldum. Alır almaz da tüm koleksiyonu topladım. Kendim de allık yakıştırmama rağmen!


Frat Boy'da da diğer allıkların da olduğu gibi anlamlı yazıları var.  Sağ tarafta gördüğünüz gibi pigmentasyonu dokunmayla bile yüksek.




 






Allık çekimlerin de renkleri yakalamak için çok uğraşıyorum. Odamın güneş vuran tarafın da allığın rengi yukarıda ki gibi.  













Daha gölgeli yer de ise Cabana Boy ( tık tık ) ile karşılaştırdığım da bu şekilde.



Odamın gölgeli ama ışık vuran kısmından çektiğim ve Frat Boy uygulanmış allığım.


Umarım beğenmişsinizdir. 







4 yorum:

  1. Yorumum şu ki allık sürmeyi bilmiyorsun bence. Allık doğal bir görüntü yaratmalı yani suratında biraz sonra savaşacakmışsın bir görüntü bırakmamalı. Bütün makyaj fotolarına baktım hepsinde aynı. Bakma sebebim ise blog açan bir insanın böyle allık süreceğine inanmak istememem belki allığın rengini net göstermek için şerit halinde sürmüştür dememdir. Allığı dağıtmalısın sonuç olarak makyajın olayı bu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler yorumunuz için ama rengi tam göstermesi için gerçekten bol sürmem gerekiyor ve de sonra serit halini alıyor dağıtamıyorum. makyajın olayını sizin kadar ben de biliyorum bu konuda rahat olun. fotoğraf çektiğim de allıkların rengi tam gözükmüyor yapabileceğim başka da bir şey yok.

      Sil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)