11 Mayıs 2013 Cumartesi

MAC Alışveriş

Selam!
Belki de bir çok bloggerin hayalidir MAC alışverişi benim gibi. Eğitim için 280 liralık ürün almam lazımdı benimkisi 367 lirayı buldu ama 6 taksit imkanım olduğu için aslında çok fazla koymayacak bu fiyat :)

İlk olarak 116 Allık fırçası: Fiyatı 84 lira. Aslında diğer fırçalara nazaran daha uygun bir fiyatı var.
2 kere kullandım bir allık sürmek, diğeri ise kontör yapmak için ve bayıldım. 
Fazla pigmentli allığımı çok doğal sürmeme yaradı suratımda allık yokmuş havası yarattı çok sevdim. Her 6 ayda bir eğitime gitmeye karar verdim ve başka fırçalar da alacağım! :)

2.Peaches Allık: Saçlarım ve kaşlarım simsiyah ve parlak olduğu için suratımda çok sinirli bir hava vardır ama normalde melek gibiyimdir :) Sorduğum da ne renk allık kullanmalıyım bana hemen şeftali tonu allık önerdi ve ben bana gitmez derken çok güzel durdu. Hemen aldım. Fiyatı 68lira idi ve bir ruj 50 lira olduğu göze alınırsa allıklar normal bir fiyatta :)

3.Prep+Prime Baz: Bu bazı almama en büyük etken 35spf idi. çünkü ten makyajımda artık high ürünler kullanmak istiyorum ve fondöten yerine renkli nemlendirici tercih ederim bu ürünü de kullandığım anda sağlıklı bir görüntü elde ettim. İlk sepete attığım üründü. Fiyatı 84 lira

4.Russian Red Ruj: Denemeden aldığım ve pişman olduğum ruj oldu. Eve gelince sürdüm ve bende diğer bloggerlar da olan göürüntüyü vermedi. Satsam mı bilemedim. Satılsa ne kadara gider ki sizce ? :/ Fiyatı 49 liraydı.

5.Mineralize Skin Finish: Bronzer, kontör, allık amaçlı kullanmak için aldım. Koyu bronzerlar bana gitmiyor özellikle kontör yaparken suratımda kirli bir görüntü oluyor bu benim vazgeçilmezim. Zaten en az 1 yıl gider :)

6.denemem için verilen tester cilt ürünlerinden birşeydi hatırlayamadım :)

4 yorum:

  1. Büyükçe bir not: YAZDIĞINIZ YORUMLARI YANLIŞLIKLA SİLDİM.:(

    YanıtlaSil
  2. Eğitim için 280 liralık ürün almam lazımdı derken nasıl eğitim için ? ne eğitimi güzellik bakımı gibi mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj eğitimi canım :)
      mesela gidiyorsun ben eğitim alıcam diyorsun, bittikten sonra 280 liralık ürün alıyorsun.

      Sil
    2. Fakat eğitim ücreti zaten 280 lira, yani siz 280 lira verip ürün alıp çıkıyorsunuz :)

      Sil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)