17 Ağustos 2013 Cumartesi

''MAC'' Makyaj Uygulamaları ve Fiyatları

                                                                   Selam!



Bu yazının bir çok kişiye yarayacağını düşünüyorum. MAC bilindiği üzeri (genellikle) iyi MUA'lara sahip bir mağaza. Ve iyi bir MUA'ya denk gelirseniz de bir çok şey öğrenebileceğiniz yer.

Burada eğitimler, özel gün makyajları yapılıyor. Peki fiyatları ne kadar ? Hemen bakalım :)

ÜCRETSİZ SERVİSLER (DEMOLAR) Hizmeti altında sadece bir bölgeye makyaj yaptırabilirsiniz. Bildiğiniz gidip ben şu farı nasıl süreceğim, şu fondöteni deneyebilir misiniz diyebilirsiniz fakat bazı MUA'lar çok can sıkıntılı, artistler. Bunlardan uzak durmalıyız ve TERSLEMELİYİZ! Ben bana atar yapana atar yapıyorum. Hiç affetmem !

RANDEVU İLE UYGULAMALAR= işte bunlar ücretli olanlar.

Makyaj Uygulaması

30 Dakika Ekspress Makyaj Uygulaması

30 dakikada bir MUA tarafından yapılan tam bir makyaj uygulaması. Makyajı kendi kendinize de uygulayabilmeniz için kullanılan ürünlerin detaylı bir şekilde anlatıldığı bir adet facechart da uygulamaya dahildir. Fiyatı=90 tl.   ( Eğitim sonunda 90 liralık ürün alabiliyorsunuz ve eğitim sizin yanınıza kar kalıyor diyebiliriz. )

60 Dakikada Makyaj

Prep+Prime Serisi ile cildi kusursuzlaştırmaktan dudaklara, kirpik uygulamasından, yüzü gölgelendirmeye günlük veya özel günler için MUA tarafından 60 dakikalık uygulama. Makyajı kendi kendinize de uygulayabilmeniz için kullanılan ürünlerin detaylı bir şekilde anlatıldığı bir adet facechart da uygulamaya dahildir. Fiyatı=160 lira ( Eğitim sonunda 160 liralık ürün alabiliyorsunuz ve eğitim sizin yanınıza kar kalıyor diyebiliriz. )


90Dakikada Makyaj Dersi

Adım adım ilerleyerek kendi yüzü hatlarınıza ve tonlarınıza en uygun makyaj yapmayı öğrenebileceğimiz tam bir makyaj dersi Fiyatı:280 lira ( Eğitim sonunda 280 liralık ürün alabiliyorsunuz ve eğitim sizin yanınıza kar kalıyor diyebiliriz. )


Bir de düğün ve özel günler için 90 dakika da makyaj dersi var. Bunun fiyatı 600 lira. Ürün alım konusunda bir fikrim yok. Ama 600 lira yerine 280 liralık olan ders bizleri kurtarabilir.


Ben daha önce 90 dakikada olan dersi almıştım. Buradan kullanılan ürünleri ve sonucu görebilirsiniz. 

MAC MAKYAJ EĞİTİMİM TEN MAKYAJI
MAC MAKYAJ EĞİTİMİM GÖZ MAKYAJI

22 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir konuydu bu fiyatları ve ürün alıp alamayacağımız. Yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. 600 TL olanda da 600 TL lik ürün alınabiliyor :) Ben yarın 160 liralık olanı yaptıracağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhalde bir gün çalışırsam bunu düşünebilirim :D

      Sil
  3. Şuan değil ama mutlaka gitmek istiyorum bende :)

    YanıtlaSil
  4. 280'lik çok mantıklı aslında ya.
    İstanbul'a döndüğümde düşünebilirim aslında bende:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok iyi, zaten 4 ürün alıyorsun bitiyor :D

      Sil
    2. Evet haklısın. :)
      Sen hangi Mac'e gittin kuzum?

      Sil
    3. Kadıköy Bahariye /Alev Mua tatlım :)

      Sil
  5. Merhaba :) 280 liralık olan eğitimde neden 160tl'lik ürün alabiliyoruz ona kafam takıldı? :) 280tl değil miydi onda alınabilecek ürün fiyatı? Emin olup gitmek istiyorum da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım tamamen kopyala yapıştırdan kaynaklanmış, 280 liralık ürün alabiliyorsun tabi ki :)

      Sil
    2. işte bu süper! :) canım teşekkür ederim :) şu izmir'in nemli sıcağı bi geçsin (eylül-ekim'i bi bulalım hiç değilse) ben hemen alsancak mac'ten randevumu alıp 90 dakikalık eğitimi ve cicilerimi alacağım :) Bu sıcakta terleyip dururken mac keyfimi kaçırmak istemiyorum çünkü :)))

      Sil
    3. Kesinlike, ama alacağın ürünlere önceden karar ver <3 orda da fikrin değişmesin ben çok zorlanmıştım :D

      Sil
    4. :))) bunu yazacağın içime mi doğmuş ne :) deminden beri mac'in sitesinden ürünleri inceliyorum :))))))) bu uyarı için de teşekkür ederim :)))

      Sil
    5. Bana en mantıklısı allık geliyor :) fondötenci isen fondöten de olabilir :) ama ruj biraz lükse kaçıyor :D ruj yerine allık alırım diyorum hep:)

      Sil
    6. fondöten sevmiyorum çok yağlı cildim var. tam pudra insanıyım :) senin bahsettiğin makyaj bazı tarzı bişey alabilirim pudra altına sürmek için, pudra, aydınlatıcı (msf mi diyorlardı ne), allık da olabilir. Ruj biraz daha beklesin diyorum ve far için de sanki bana the balm'ın farları mac ile eşdeğer geliyor bu yüzden sanırım far da almam. ama fırçalardan alabilirim bak :)

      Sil
    7. The Balm'ın farları bence çok çok daha iyi. Orada daha net karar verirsin ama allıkları çok iyi, msf pudra da çok güzel fakat pudrayı hergün kullanırsan çabuk biter :D onun için uzun süre kullanacağın bir şey almalısın:)
      fırçaları da çok güzel ama fondöten kullanmıyorsan eğer en güzel fırçası 188'i almana gerek yok. Pudra için ise daha uygun fiyatlı fırçalar var. Göz fırçaları gerçekten çok iyi :)

      Sil
    8. aydınlatıcı bişeyler ve pudra, baz tarzı bir ürün ve göz makyajı için yada allık için fırça diyebiliriz o zaman :) bakarım artık bereketli olan preslenmiş toz ürünlerden olsun diye :))) aslında aydınlatıcı olarak mary lou manizer mı alsam diyorum :) mac ve the balm rekabeti :)))

      Sil
    9. Biraz gerilere gidersen günlük makyajlarımda mary lou'yı görebilirsin ben bayılıyorum. :)

      kolay gelsin seçmesi çok zor :)

      Sil
    10. tamam ona da bakayım :) yardımcı olduğun için teşekkür ederim :) en koskocaman öpücükler! :))))

      Sil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)