16 Şubat 2014 Pazar

İğneli Epilasyon (2.yazı)

Selam!

Genellikle mail kutumda iğneli epilasyon hakkında sorular oluyor.Bende tekrar bir yazı yazayım dedim.
Bir önceki yazı için ''tık tık''

Tüy-Kıl derdini resmen 17 yaşından beri çekiyorum. Çok takıntılı olduğum için o kadar ufak yaşta başladım. Lazer bitti fakat ince tüyler için iğneli başladı.
İlk olarak yüzünüze LAZER YAPTIRMAYIN. 

Kendimden biliyorum, ince tüylerim oldu abimin sakalları :(
Fırsatınız varsa direk iğneli yaptırmalısınız.

Ben çok uzun süre gitmediğim halde ( tahminen 5 veya 6 ) tüylerimde %80 azalma oldu. Ve yüzümde çıkan tüyler beni artık rahatsız etmiyor.Düzenli gidemememin sebebi ise; öğrenci olmam. 

DermaStar, Beylikdüzü'nde Bizimkent Sitesi'nde Efor Marketin üzerindedir.

Sevnur Hanım (benim için abla artık ) çok ilgili ve diğer yerlerle karşılaştırınca gerçekten paranızın hak eden bir yere gittiğine inanıyorsunuz.
Normalde iğneli epilasyonlar; dakikası 2-3 arası değişirken, DermaStar'da 1.25 kuruş fakat 1 saat ve üzeri uygulamalarda dakikası 1 liraya geliyor.

Eli çok hafif, bundan önce gittiğim yer yüzümü delik deşik etmişti ve o iğnenin giriş çıkışını hissediyordum!
İğnesi altın uçlu ve incecik. İğnenin fiyatı da 5 lira. 

En çok gelen soru cilt lekeleri oluyor.

Benim cildim çok hassas ama inanılmaz. Sevnur abla bile bu duruma şaşıyor. Fakat geç bulduğum Fucicort kreminden sonra hiç bir sorun olmuyor.
Evet kabuklanmalar oluyor fakat 1 hafta içinde de geçiyor. 
Sadece biraz sabır gerektirdiğini söylemeliyim.
Ben koltuk altıma da başladım ve çok memnun kaldım.
Yakında diğer ince tüylerime başlayacağım.
Kısacası gözüm kapalı tavsiye ettiğim bir yer.

( Hiç bir kazanç veya gelirim yoktur. Tüylerden çok fazla çekmiş birisi olarak, güvenilir bir yer arayan kişilere öneriyorum.)
Tel: 0212 872 55 80 

4 yorum:

  1. Merhaba, size danışmak istediğim eğer bilmiyorsanız da gittiğiniz yerdeki uzmana sormanızı rica edeceğim, ben 17 yaşındayım vücudumda neredeyse heryere jilet sürdüm çok takıntılıydım, sonra bıraktım ağdaya geçtim ama zararlarını görüyorum. Birkaç sene sonra hemen hemen vücudumdaki heryere iğneli epilasyon yaptırmak istiyordum; yüz, göbek, göğüs, kol, bacak, bel... Zararı olur mu, bir de kurtulmam bana ne kadara mal olur toplamda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle, normal bir lazer yaparsanız daha az maliyetli olur fakat illa iğneli diyorsanız uygun bir yer bulmalısınız yoksa her gittiğinizde 500'e çıkarsınız. her kıl kökü tek tek yakılıyor sonulçta :/

      Sil
    2. İğneli daha kalıcı çözüm gibi geliyor. Teşekkürler :)

      Sil
  2. Merhaba Beylikdüzü Dermastar dan ben de çok memnun kaldım. Sevnur hn gerçekten işinde çok iyi. Herkeze tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)