1 Nisan 2013 Pazartesi

Tavsiye- İğneli Epilasyon-

                                                     Selam!

Tüm bayanların ortak sorunu tüylerdir. Ben çok yaklaşık 3 yıldır epilasyon yaptırıyorum ve artık ustası oldum diyebilirim.

İlk gittiğim yer Şirinevler'de bir yerdi. Aman nasıl lanet bir yer size anlatamam. Resmen parayı aldıktan sonra gerisi önemsiz. Kaç kere yandığımı size anlatamam bir de suçlusu onlar değilmiş gibi bana sensin suçlu diyebiliyorlardı. 3000 lirami peşin aldı sınırsız 3, 5 yıl bitene kadar dedi ve 2 yıl sonra senin bitti kampanyan dediler. Ne diyeceğimi bilemedim. Yerin adıda EpiCenter. Kesinlikle gitmeyin! F Hanım önce sizi bir güzel kandırıyor laflarıyla, sonra sizi afedersiniz ama bir yerinine takmıyor. Para gözlü olmak böyle birşey.

Tabi ben zaten çok uzun süre epilasyon yaptırdığım için kıldan tüye dönüştü, bilirsiniz ince tüyleri de lazer görmüyor. İğneli yaptırmak gerekiyor.
İğneli için de Fındıkzade de bir yere gittim. Aslında çalışanlar oldukça deneyimlilerdi fakat yüzüm de lekeler kaldı. Ve benim cildim çok hassastır teyzemler de gidiyor onlarda bir sorun yok ben şu an cildiye kontrolundeyim. Kısacası oraya da dakikası 1,5 liradan yarım saat 45 lira veriyordum. Ordan da istediğim verimi alamayınca;

Beylikdüzü'nde oturduğum sitede 1 senedir açık olan DERMASTAR ufak ama çok temiz bir yerde kendimi buluverdim. Buradan da açıkçası bir umudum yoktu. Sevnur Hanım o kadar güler yüzlü ve iyi niyetli ki ilk gittiğim yerdeki durum olacak diye korkmadım değil. Cildiyecimin verdiği ilaçları internetten araştırdı, yüzüme bakıp lekelerin zamanla geçer merak etme falan dedikçe kanım kaynadı. 
Cilt yapımı anlattım ve 10 dakika yüzünde çalışayım, bir sorun çıkmazsa 2 gün sonra gelirsin dedi. Ve sorun yaşamadım, bugün tekrar yüzüme komple 1 saat iğneli epilasyon yaptırdım.
Gerçekten işin ehli bir bayan, ve annemin mezun olduğu yerden mezun olmuş bu yüzden de annem de çok ısındı. Annem eski güzellik uzmanlarındandır(malum abim ile ben doğunca bırakmış)

Yüzümü 1 saatte taradı, iğnemiz Altın Uçlu iğne. Eli o kadar hafif ki nerdeyse acı hissetmiyorum, tabi ben normalde de acıya cıyaklamam, güzelleşmek uğruna:) En son epilasyon bittikten sonra kremleyip bir makine ile cildimizin kabarıklığının geçmesine yardımcı oluyor.

Kısacası, ben çok memnun kaldım, sizler de memnun kalırsınız. 

İğneli epilasyonun fiyatı;

Dakikası 1,25tl  fakat 1 saat üzeri uygulamalarda saat ücreti 60tl.

Ben iğneli yaptırdığım için size bunun fiyatlarını söylüyorum. İlerleyen zamanlar da cilt bakımı da yaptıracağım. Memnun kalırsam onu da yazarım.

Eğer gitmek isterseniz, iletişim adresi:

Cumhuriyet Mahallesi. Atatürk Bulvarı Bizimkent ADM İş Merkezi Kat:3 D 32// Beylikdüzü


Daha kolay bir adres: Bizimkent Sitesinde ki Fen bilimleri Dershanesi ile aynı yerde. 

Tel: 0212 872 55 80 

Şunu da belirtmeliyim: Hiç bir şekilde reklam kampanyası değildir. Sadece memnun kalıp ve gittiğim bir yerdir. Ben bu işten ücret kazanmayacağım. Bu yayını yaptığımın haberi bile yoktur.






33 yorum:

  1. ah ah benimde gitmem lazım kuzum benm :) inşallah tez zamanda kurtulursun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşşallah biticek biticek :))

      Sil
    2. sizin yorumunuzu okuduktan sonra ben de Dermastara gittim. çok memnun kaldım Sevnur hanım gerçekten işinde çok iyi. yorumunuz için teşekkürler sayenizde iğneli epilasyonda iyi bir yer buldum :)

      Sil
  2. Beylikdüzü çok uzak kalıyor bana şimdilik. :/
    Ama kesinlikle bende doğru düzgün bir yer arıyorum.Gerçi bu aralar sınavlar falan unuttum yüzümü ama olsun.
    Ne kadar sürede bitecekmiş senin? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inceliğine göre değişiyor benim çok ince bir şey diyemedi :/ normalde 3, 4 seansta gözle görülür derecede azalır demişti. Bu ay içerisinde tekrar gitmeliyim sonuçları daha net yazarım :)
      Tüy olunca dünyanın bir ucu olsa gidiyorum :D

      Sil
    2. Haklısın tüy olunca her şey yapılır gerçekten.Ama şu önümüzdeki 1 ayda sınavlarım aşırı yoğun sevgili okulum sağolsun!
      Bu ay gidersen sonuçlarını bekliyorum tatlım! :*

      banada beklerim bu arada tekaska.blogspot.com

      Sil
  3. eğer epilasyonu nisan ayında yaptırdıysanız ben bu mesajı yazarken yaklaşık dört ay falan geçmiş olmalı üzerinden. acaba şuan yaptırdığınız bölgelerde herhangi bir sıkıtı yaşıyor musunuz? (iz,leke,çukur,kızarıklık yada hassasiyet gibi) ben de iğne epilasyona yeni başladım bu konuda fazla elhamlı olduğum için referanslar üzerinden kadıköyde güzel bir merkez buldum.fakat orada fiyat dk başı 2 tl.buda bütçemi zorluyor.sizin önerdiğiniz yerde eğer fiyat 1tl ise halen oraya gidebilirim.üstelik evime de yakınmış.ama tabi fiyattan önce şuan ki yorumlarınız önemli benim için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok özür diliyorum, çünkü cevap vermemişim :(

      İzler hakkında sorun yaşıyorum malesef, cildim çok hassas :(
      ama çukurluklar kalmadı, sadece kahverengi lekeler oluyor ve 1 ay içinde geçiyor ama 1 ay sonra tekrar yaptırdığım için hep onlarla yaşıyorum. Bittiğinde cilt doktoruna gideceğim :)

      Sil
    2. Lekelerinize kantaron yağı öneririm.İşlemden sonra uygulayın lekelerin olmadığını göreceksiniz. Çok hoşunuza gidecek.

      Sil
  4. merhaba bende bir süre lazer epilasyona gittim fakat bırakmak zorunda kaldım tekrar başlamak iğneli epilasyona gitmek istiyorum daha kesin ve kalıcı çözüm için komple vücut olarak yanlız bu konuda hiçbir bilgim yok komple vücut ne kadar sürer lazerdeki gibi bunda da ayda 1 kez mi gidiliyor fiyatı hala aynı mı yardımcı olursanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
  5. kıl yoğunluğunun sıklığına göre gidiliyor. komple bir anda yapılmaz. önce büyükleri ve kalınları toplarlar yavaşca azalır. mesela ben ilk zamanlar ayda 2 kere giderken artık 2 ayda bir gidiyorum :)
    evet halen saati 60 lira, çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. meraha :) 1 yıla yakındır gidiyosunuz ama 4 5 seans yaklaşık olark 5 6 ay olması gerrekmezmi ? tüm yüzünüzemi yaptırıyorsunuz ve kabuklanma oluyomu cildinizde ? bide şuan ki kıl yoğunluğunuz nedir? ben ince tüylern daha kısa zamanda biteceğini duymştum o yuzden soruyorum :) teşekkrler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kabuklanma oluyor evet ama 4,5 seans gitmem 5 6 ay olarak değil bazen 2 ayda bazen daha uzun sürede bazen de tam tersi ayda 1 gittim. çok düzensiz gitmiştim artık düzene oturttum daha da etkili oldu. Yüzüme yaptırdığımdan ve yüzüm cok hassas olduğundan kabuklanma oluyor fakat kısa süreli kabuklanma oluyor. kıl yoğunluğum çok fazlaydı fakat ince tüyleri daha kısa sürede bitirmiyor çünkü onların ucu canlı olmuyor. kalınlar daha hızlı bitiyor. Fakat inceden kastınız bebek tüyü gibi olan tüylerse. Onun dışında kalın ve orta sertlikteki tüyleri bitiriyor :)

      Sil
    2. cok teşekkürler:) bende başlamayı düşünüyorum .favori ve yanak bölgesi için .daha önce hiç almadım herhangi birşeyle kalın değil o yuzden ama rengi siyah .umarım kurtulurum bende.kesin olarak bittiğinde yazarsanız seviinirim cok sağolun:))))

      Sil
  8. sana çok teşekkür ederm bu yazıyı okuyup gittim ve çok memnun kaldım oradan. gerçekten reklam yapmıyormuşsun.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba sanırım haftaya bende gidecem :) birşey sormak istiyorum kaç senasin oluyor ve ne kadar verim aldin. Yüz bolgesi olarak komple mi aliyorsun aldigin bölgeleri ve çalisma surelerini yazabilir misin? Birde kabarikliklar oluyor mu ilk zamanda vede tuyler erkek tuyu seklinde belirgin cikiuor mu :) cok soru sordum ama cok hassasim bu konuda daha once yuzumu aldirmak disinda bi uygulama yapmadim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben şu sıralar çok sık gitmeye çalışıyorum yazın 2 buçuk ay yokum diye :) inanın eskiden çok fazla tüylüydü, erkek kılı gibi değil ama bir ayva tüyü de değildi. Artık yanaklarımda ki tüylerim rahatsız etmiyor şimdi gıdımdakileri aldırmaya başladım.
      Evet cilt yapısınıza göre kabarcıklar olabilir ama 2 saat içinde geçiyor. (fucicort kremi öneriyorum ben eczanelerde satılıyor, içerisinde antibiyotik olduğu için hemen söndürüyor)
      2 gün gibi bir süre hafif kanamış da kabuk tutmuş gibi oluyor sonra geçiyor. Hayır belirgin çıkmıyor her seansta biraz daha seyrekleşiyorlar. Keşke öncesi sonrası yapmak aklıma gelseydi :)
      Siz Sevnur Hanım'a da sorabilirsiniz her dilediğinizi rahatlıkla açıklar. :)

      Sil
  10. Merhaba bende gelecek hafta gidiyorum.sen kac seanstir gittin ve tuylerin ne durumda su an. Benim ufak tuyler sadece favorilerim sık diger yerlerde seyrek cikiyor almak disinda herhangi bir uygulama yapmadim. Birde yuzunun hangi bolgelerini yapiyorsun komple ne kdr surer ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk zamanlar 1 bucuk saate yakın sürüyordu fakat şimdi 20 dakika gibi bir sürede bitiyor. 10 a yakın gitmişimdir. Komple yaptırıyorum boyun, yanak, elmacık :) tüylerim oldukça azaldı dakikadan da anlaşıldığı gibi..:)

      Sil
  11. Yorumum iki kez yazılmiş ya :) cevapladigin icin tesekkur ederim bugun yaptiracam bende ilk ve sonra fotolarini aslında ben yapabilirim nede olsa ilk seansim olacak gelismeleri yazarim buraya her sey icin tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  12. slm! Bende uzun süren lazer epilasyon maceramı sonuç alamayınca bitirdim. Aslında hamile kalınca yarıda kestim doğum sonrası vakit de olmadığından ağda cımbız ip ne varsa aldım yüzümü. Şimdi iğneli epilasyon yapan yakın bi yer buldum. Çok fazla seçme şansım yoktu aslında. İlk gün 10 dk deneme amaçlı toparladı yüzümdekileri. Sabah tekrar gittim fazla tepki vermemiş diyerek 20 dk daha çalıştı yüzümde. 3 gün geçti üzerinden panik yaptım. Yüzümdeki benek benek kırmızı sanki yara olmuş görüntüsü kalıcı mı olacak diye :( düzelme görmüyorum hiç. Seans sonrası radyo frekans gibi bişeyle yüzümdeki kızarıklığı gideriyo güya. İlk gün kabarıklıkta oldu sonra geçtii...Ama bu lekelerle yaşamak istemiyorummmmmmmmmmm:((((( bi 15 dk daha çalışması lazım ama korkudan gitmiyorumm geçer mi sizce bunlarrrr:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım tabi ki de geçicek. İğne girip çıkıyor tabi ki kabuklanacak. Her iğneli çalışılanda da kesin olur. 1 haftayat toparlar ama illa istemiyorum bunları diyorsan iğneliden hemen sonra bepanten ya da fucicort gibi antibiyotik kremler sür ayrıca radyofrekans güyalık değil çok iyidir:)

      Sil
    2. Birinin geçer demesine o kadar ihtiyacım vardı kii :))) gerçekten rahatladım teşekkür ederim. Silverdin sür dedi aldım hemen bidee madecassol verdi eczacı. Normalde cildi yeniliyomuş yanıklardan sonra filan kullanılıyomuş leke kalmasın diye. Bi onu bi onu sürüyorum ne bulduysam. İyi gelecekse fucicort da alırım kocamaaaaaan öpüyorum seni

      Sil
  13. slm! Bende uzun süre lazer yaptırdım yüzüme azalma olmuştu ama hamilelik olunca bende bıraktım. Ümraniye ikbal cad. de bi yere başladım. İğneli yapıyo. Hi frekans yapıyo seans sonrası oldukça etkili gerçekten. Yüzümdeki lekelerden hiç kurtulamıycam sansamda üçüncü günde gittiklerini gördüm. Şimdilik memnunum bu tarafta olan arkadaşlara tavsiye ederim. Oldukça ilgili cilt tipinize göre ayarlıyo akımı ve altın iğne kullanıyo. Dakikası 1,5 lira ....

    YanıtlaSil
  14. Iyi gunler ben bugun sirinevler meydanindan eve donerken lazer epicenter calisani brosur verdi ve bende yukari ciktim bayan kampanuayi anlatti 5bolge 6seans 799tl ama ben komple heryerimi istiyorum epilasyon utuleme yontemiymis ordakide bende utuleme istiyorum bildiginiz kesin sonuc aldiginiz biryer varmi? O dedigin yer nasil beylikduzunde fiyat ogrenirmisin benim icin :) ve yuze sadece igneli epilasyonmu yapiliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lütfen epicenter'dan uzak durun. Bana bitene kadar sınırsız diyip, 2 sene içinde bitirmişlerdi ve hiç iyi bir yer değildi.
      Beylikdüzünde gittiğim yerde de var, arayıp öğrenirseniz daha iyi olur sizin için. :)

      Sil
  15. Iyi gunler suslu gunlugum bugun sirinevler meydanindan eve donerken epicenter calisani brosur verdi bende merak ettim ve yukari cikti. Bayan kampanyayi anlatti 5bolge 6seans utuleme yontemi 799tl bende komple sordum heryerime yaptirmak istiyorum diye 3500tl fiyat verdi cok fazla geldi ve senin yorumundan sonra sogudum kafamda onyargi olustu bduzunde gittigin yer nasil neden igneliye gidiyosun utulemeye gitmiyosun yuze ignelimi oluyor sadece. Ve gittiginde sorarmisin komple nekadar (yuz boyun kol koltuk alti sirt gobek gogus bacak )cevabini bekliyorum:-)gittigin yer klinikmi ve bildiginiz uygun fiyat ve guzel kesin sonuc alabilcegim yerler varmi

    YanıtlaSil
  16. Sayende okuyup gittim dermaya 4.gidisim sevnur hanim inanilmaz pozitif enerji yayan,abartip sizi strese sokmayan cok sicak biri,size bir tesekkur borcluyum...fatma.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba, ben de Beylikdüzü Dermastar'dan Sevnur abladan çok memnun kaldım. Yüzüm berbat durumdaydı lazere çok para harcadım ve daha oldum. İyiki Sevnur ablayla tanıştım. yaklaşık bir yılda yüzümdeki bütün kıllardan kurtuldum.İz ve ya leke olmadı. Sevnur abla çok tecrübeli, güler yüzlü ve işini titizlikle yapıyor. Herkeze tavsiye ederim. www.facebook.com/DermastarGuzellik

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)