10 Temmuz 2013 Çarşamba

Ben Kimim?

Selam!

Canım Pek Bilmiş'im ben Mimlemiş. Hemen başlayalım (:

Ben;

20 Yaşında İşletme (İngilizce) 1. sınıf öğrencisiyim. Adım; Dilara. Adımdan dolayı çok gevezeyimdir. Hiç susmam.

Blogumun adı SÜSLÜ GÜNLÜĞÜM nedeni;

Kozmetik blogu olucağı için önce makyaj ya da kozmetik kelimesi geçsin istedim fakat sonradan güzel adların alındığını fark edip. Hep süsten püsten bahsediceğimden Süslü Günlüğüm yaptım. Çok memnunum. Beni yansıttığını düşünüyorum.

Blog açmaya nasıl karar verdim? Neden kozmetik blogu?

Blog açmaya can sıkıntısından verdim, eh tabi ablalarımıza da özeniyordum.
Kozmetik blogu çünkü benim tek anladığım meslek bu.! Meslek diyorum çünkü el-ayak bakımı, cilt bakımı, saç boyama, saç kesme, makyajdan anlıyorum ve başka kişilere uyguluyorum. Bu yeteneğimin annemden geldiğini düşünüyorum. Annem 6. sınıfta bana tonik kullandırmaya başlamıştı hatta çok özeniyordum ! İyi ki de yapmış, koca gözeneklerim o zaman sıkılaştı ve o kadar büyük açılmadı. ( Güzellik Uzmanıydı.)

Kişiliğim;

Yengeç burcunun tüm özelliklerini taşıyorum. Ağlarım herşeye ama herşeye. Melankoliklik, ev severim. Evimden çıkmaktan nefret ediyorum diyebilirim. Herkes beni sevsin isterim. Hakkımda kötü bir laf söyleyen olursa ona o lafı yediririm.  Benimle dalga geçilmesinden asla hoşlanmam, zaten ben kendimle barışığımdır, dalga geçerim. O kadar konuşurum ki annemin yeter artık çık git evden dediğini bilirim.
Yengeç özelliği gibi, kumun altında dururum, biri üstüme basarsa onu kıskaçlarımla ısırırım.

Sevdiğim şeyler;

AİLEM! Ailemle vakit geçirmekten çok hoşlanırım. Makyaj masamın önünde saatlerce zaman geçirim. Kitap, film falan hep romantik olursa okur, izlerim. Başkasına bakım yapmak benim çok büyük mutluluk kaynağımdır.

En sevdiğim makyaj malzemem;

Benim için suratımda hiç bir şey olmasın ama PUDRA olsundur. Onu sürdüğümde kendimi daha iyi hissederim. Bir de allık.

Çantam da olmazsa olmazım;

ACİL DURUM ÇANTAM! orta büyüklükte bir makyaj çantam var. Bu benim acil durum çantam ve içerisinde;
Mendil (ıslak, kuru ve yağ emici), lip balm, ruj, yara bandı, toka (tel ve bebe), küçük deodarant, mp4 ve kulaklık, krem, not defteri, sakız ve küçük atıştırmalıklar.

En son okuduğum kitap;

 Beyoğlu Rapsodisi-Ahmet Ümit

8 yorum:

  1. Ben de neredeyse ilk açtığınızdan beri takipçinizim fazla yorum yapmıyorum ama çoğu yazınızı okuyorum :) Bu mimi yapmanız iyi olmuş sizi daha yakından tanıdık, mesela adınızın Dilara olduğunu ve İşletme okuduğunuz bilmiyordum ben de çok işletme okumak istiyorum da :) Yaylarda böyle bir özellik yoktur ama ben de evde kalmayı çook severim :) Bir türlü de yükselenemi bulamıyorum sanırım yükselenim Yengeç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok cok tesekkur ederim, o kadar sevindim ki yorumunuza. Dogum saatini biliyorsan aslinda bulabilirsin:) insallah daha cok yorumlarini gorurum(:

      Sil
    2. Annemin söylediği doğum saatine bakıyorum özelliklerimiz uyuşmak yerine tam zıttı çıkıyor :) +1 -1 saatlerine de bakıyorum onlar da uyuşmuyor bulamadım yani ama Yengeç ilan ediyorum kendimi :) Aslında uzun uzun yorum yapmayı severim gördüğünüz gibi ama henüz 18 yaşındayım kozmetiğe falan ilgiliyim ama bilgili olduğumu çok söyleyemeyeceğim tecrübesizim yani, onun için fazla yorum yapamıyorum :)

      Sil
    3. Aaa oyle deme bende 20 yasindayim, ogrenmemek ayip:) kendin deneye deneye birsuru sey ogrenebilirsin:)
      Bazen hissettigin burc olmak onemli:)

      Sil
  2. Kişilik kısmında kendimi okudum resmen bebeğim :)
    Evimiz olmadan aslaa ♥

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)