18 Temmuz 2013 Perşembe

Favori Fırçalarım

Selam!
Bugün sizlerle favori fırçalarımı paylaşacağım.
Her markadan olan bu fırçalar, bir yere gittiğim de yanımdan asla ayrılmıyorlar. Özellikle makyajlara gideceksem.


1-Inglot 27TG Fondöten Fırçası: Ben bu ürünle sadece fondöten uyguluyorum. MAC muadili olan bu fırçayı ben Markafoni indirimden 45 lira gibi bir fiyata almıştım. İyi ki de almışım diyorum çünkü

*Fondöteni uyguladığım da suratım da kesinlikle hiç bir ağırlık hissetmiyorum. Pıt pıt hareketlerle uyguladığım da hiç fondöten yokmuş gibi görüntü elde ediyorum ama ben genellikle dairesel hareketlerle uygulamayı uygun buluyorum.
*Az miktarda ürün ile harikalar yaratıyorum bu fırçam sayesinde.

2-Yves Rocher Pudra Fırçası: Adından da anlaşılacağı gibi pudra fırçası ve bende pudra amacıyla kullanıyorum. Bazen çok pigmentli allıkları da bu fırça ile uyguluyorum. Yves Rocher mağazaların da 20-25 lira.

3-Essence Pudra Fırçası: Ben bu fırça ile aydınlatıcı uygulamaya bayılıyorum. Nedense bu fırçadan başka hiç bir şey aydınlatıcı için işe yaramıyormuş gibi geliyor. Ve ben bu fırça ile allığımı da uyguladığım da çok hoş görüntü elde ediyorum. Essence standların da 10 lira.

4-Real Tecnique Kontör Fırçası: Kontör fırçası ve bende bu fırçayı kontör amaçlı kullanıyorum. Nadiren de olsa aydınlatıcı. Çok beğeniyorum ama Avon açılı fırçasını da çok beğeniyorum. Amazondan aldım, Core Collection seti içerisinde 25 dolar.

5-Real Tecnique Kaş Fırçası: Bu fırça elime ulaşana kadar ben kaşlarımı boyamazdım çünkü çok yapay bulurdum. Ama bu benim canım fırçam sayesinde çok doğal görüntü elde ediyorum. Amazondan almıştım. Eyes Kit'in içinde 25 dolar.

6-The Balm Çift Taraflı Far fırçası: Bu fırça da benim için olmazsa olmaz. 2 taraflı olmasından dolayı; Resimde gördüğünüz üst tarafı ile tek renk farları göz kapağıma uyguluyorum, alt kısmı ile de gölge yapıyorum. Doğal göz makyajları için birebir. Gerçekten çok başarılı bir sonuç çıkarıyor. Gratisler de The Balm standların da 25 lira fakat sık sık indirime giriyor.

7- Is'mine Göz Far Fırçası: Bunu Ebaydan sırf kutusu için fırça seti getirdiğim de edindim. 15'e yakın fırçası vardı o setin ve 30 liraya denk geliyordu. Fakat ben o sette ki fırçaları oldukça kullandım. Ve bu fırça da onlardan birisi. Çok iyi derece de farları dağıtıyor. Gölge de elimde ki fırçalar da 1 numara. Çok iyi buğu yapabiliyorum.  Aynı MAC 217 işlevi görüyor yani. Ucuz ve şimdilik işimi görüyor. Bir aksilik olmadığı sürece yollarımız bir.

 Süslü Günlüğüm size ışıltı getirsin.

6 yorum:

  1. bütün fırçaları almak istiyorum..:-))

    YanıtlaSil
  2. Essence fırçaları çok merak ediyorum. Bu yazı ise merakımı arttırmış oldu. Hemen almam lazım :D
    Bana da beklerim: tilemakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Is'mine Göz Far Fırçasını nereden temin ettin?

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)