9 Temmuz 2013 Salı

Rimmel London - Apocalips -

                                                                      Selam!



Bugün sizlere Rimmel London markasına ait parlatıcı mı desem, ruj mu desem bilemediğim bu kozmetik dünyası harikası rujlarımı tanıtmak istiyorum.
                         Elimde çok fazla parlatıcı olduğundan dolayı 2 rengini edindim.






600 Numaralı olan ruj Nude Eclipse olarak adlandırılmış. Adından ve renginden de anlaşılcağı üzere tam bir NUDE tonu. Bana göre bu kahve alttonlu bir nude. Soğuk tabir edebileceğimiz bir tonda. 






401 Numaralı ruj ise Aurora. Bu ton ne kırmızı, ne pembe ne de mercan. Hepsinden az biraz karışmış gibi tonda ama genel ağırlığı mercan, turuncu tonlarında. Resimler de daha koyu çıkmasına rağmen dudakta dediğim tonlara sahip oluyor. ( Dudak renk farklılığını da göz önüne almak gerekiyor.)


Fırça yapısı olarak süngerimsi uça sahip. Kullanımda zorluğa sahip olmuyor.

Kokusu ve tadı biraz kötü! (Hassasiyete sahip olanlar denemeden almamalı.)

Sürdüğünüz de yumuşacık hisse sahip oluyorsunuz, sizi ağır parlatıcı gibi yapış yapış hissiyattan kurtarıyor, hatta nemlendirmeye bile yardımcı.

Kalıcığı kesinlikle MÜKEMMEL. Ben ki MAC rujlarımı bile 1 saate yok ederim dudağımdan bunu edemiyorum. Çünkü sürdükten sonra anında oraya sahipleniyor. Dudağınız da ruj yokmuş gibi hissediyorsunuz.

Tek eksisi sanırım özellikle koyu tonlarda olan dudak çizgisine birikme ve sürdüğünüzde düzeltmesi biraz zorlayabiliyor.

Watsonslar da Rimmel Standların da fiyatı : 12.90 TL.

     Süslü Günlüğüm size ışıltı getirsin.



8 yorum:

  1. Sırf şu koku ve tadından dolayı alamıyorum. Ne olurdu biraz bu konuya özen gösterselerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Hassas olanlar da düşünülmeli. Gerçekten kaliteli çünkü. (:

      Sil
  2. ben de en cok celestial ı beğendim vazgeçilmezim :)

    YanıtlaSil
  3. Kalıcılığının iyi olmadığını okumuştum hep, o yüzden almaktan vazgeçmiştim ama bunu okuyunca kafam karıştı denemekte fayda var o zaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki değişiyor her ürün (: Ben senin yerinde olsam Watsonslarda sürerim sonra dolaşırım 1,2 saat duruma göre alırım (:

      Sil
  4. kalıcılığından dolayı ve dudak cizgisinde birikmesinden dolayı kararsız kaldım. Çogu blog kalıcı değil demiş. Kalıcılığını es geçiyorum, dudak çizgisinde birikmesi benim için olumsuz ama indirim zamanı bir tane alıp deneyeceğim :)

    YanıtlaSil

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)