16 Kasım 2013 Cumartesi

Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe

Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile yağlanmalar kontrol altına alınıyor. Karma ve yağlı ciltlerin ihtiyaçlarına özel geliştirilen Nem Dengesi, nemlendiricinin bir adım ötesinde. Klasik nemlendiriciden daha fazlasını hak eden cildiniz için. 24 saat nemlendirme sağlayarak cildin kaybettiği nemi kazanmasına ve bir ay içinde cildin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı oluyor. Karma ve yağlı ciltlere özel olarak geliştirilen matlaştırıcı sorbe dokusu gün boyu parlamayla savaşırken, cilt rengini eşitleyerek pürüzsüzleştiriyor.





Yeşil çay özlerinden oluşturulmuş, besleyiciler açısından zengin nemlendirici anında nem artışı sağlıyor. Hafif sorbe dokusu yağsız bir yapıda ve hızlı emiliyor. Size gün boyu süren bir tazelik sağlıyor. Sabah ve akşam olmak üzere temizlenmiş yüzünüze uygulamanız yetiyor. Fiyatı 14,99tl


Yapısı yumuşacık ve sürüldüğü anda cilt rengini eşitleyerek mat bir görüntü yaratıyor, kokusu harika ve paraben içermiyor olması da ayrı bir artı. Hem nemlendirip, hem matlaştıran Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile cildiniz şımaracak.

Garnier Nem Dengesi Serisi farklı cilt tiplerine çok güzel uyum sağlıyor.

Serinin diğer ürünleri :
Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel
Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon

Cildinizin hak ettiği bakım için, nemlendiricinin bir adım ötesine geçin.

İçerik: www.makyajodamm.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Olumlu ya da olumsuz lutfen yorum yapar misiniz? :)